Rekonstrukce veřejného hřiště

03.06.2011 07:25

 

Předání hřiště stavebníkem proběhlo 3.6.2011. Hřiště je uzamykatelné - to pro zabezpečení správného využívání hřiště (např. zákaz vstupu v kopačkách a jim podobné obuvi). Klíče budou uloženy u p. Koryťákové (hned naproti), coby stanoveného správce hřiště. Zodpovědná osoba za hřiště - vybráni byli: Petr Koritar a Kamil Harenčák (telefonní kontakt bude uveden na ceduli u branky). 

14.5.2011 při brigádě kolem hřiště chlapi usadili betonové panely na místo, kde bude stát dřevěná bouda a vyřezali dřeviny v rohu plochy, kde bude situován dětský koutek. 

Byla postavena dřevěná bouda na nářadí a prodej občerstvení při pořádání akcí. Nutno podotknout, že dodanou boudu jsme ještě značně poupravili k lepšímu (prodloužení střechy a pokrytí krásnou krytinou, nátěr, instalace mříží a prodejního pultíku).

Většinu prací na dokončování areálu obstarali hasiči (Mirek a Jirka Sýkorovi, Josef a David a Láďa Siarkovi, Jarek Vojčák, Josef Harazin, Jirka Zálešák) - zabetonování sloupků (30.5), natažení plotu kolem dětského koutku (6.6), vyřezání dřevin v tomto prostoru, příprava dřeva na oheň, pískoviště a tak dále a tak dále.... až po přípravu slavnostního otevření hřiště, které proběhlo 11.6.2011. Že to dělali ve svém volném čase a zdarma, snad ani nemusím zdůrazňovat. Zato chci podotknout, že všem, kteří přiložili ruku k dokončení tohoto díla, se patří poděkovat. Ale stejně největším poděkováním pro nás všechny asi bude, když tam bude pořád plno, ať už dětí, mládeže či sportuchtivých dospělých :-)))

 

Co má dále následovat?

Z Města máme přislíbeno několik laviček. Také budou v dohledné době instalovány prolézačka či houpačka pro nejmenší občánky.

Z mohutného pařezu nalevo od boudy přislíbil Vašek Pospíšil vyřezat sochu - tak se nechme překvapit.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode